Ieder zijn droom !

We ontmoeten onze Mivbers regelmatig om met ze te praten over hun dagelijks leven. Kom meer te weten over hun achtergrond en wat hen 's morgens doet opstaan! Met meer dan 300 verschillende beroepen kun je een leven lang leren.

" Wat ik leuk vind is om aan deze grote en complexe projecten mee te werken en te zien hoe de kwaliteit van de openbare ruimte verbetert."

" Ik ben “technisch klerk”, wat wil zeggen dat ik in zekere zin de huisarts van de tram ben "

" De MIVB is een werkgever die iedereen in staat stelt zijn of haar evenwicht tussen werk en privé te vinden "

" Mijn project bestaat erin de arbeidsomstandheden te verbeteren en zo het risico op arbeidsongevallen aanzienlijk te verminderen! "

"Het is geweldig omdat wat we doen nuttig is voor de maatschappij! "

" De dagen volgen elkaar op maar lijken totaal niet op elkaar. Hij beschrijft zichzelf als een filantroop, een altruïst die ten dienste staat van de reizigers. "

" Diversiteit is het belangrijkste voordeel. We vervelen ons nooit! "

" Vandaag is het mijn taak ervoor te zorgen dat er een rode draad is in de manier van opleiden en dat iedereen over de goede tools beschikt om zo de opleidingen mee te laten evolueren."

" Telkens er iemand slaagt, is het alsof ik zelf opnieuw slaag. "

" Het leukste in mijn werk is om dingen te doen die nuttig zijn voor de maatschappij! "

" Ik wilde een technische baan waarbij ik met veel mensen in contact kom, en die vond ik bij de MIVB "

" Ik ben gemaakt voor een puur technische baan en dat is wat ik vond bij de MIVB "

"Het is belangrijk om het grotere geheel te zien om dingen op het juiste moment in werking te kunnen stellen en met elkaar in verband te brengen."

"Er is zoveel te ontdekken bij de MIVB. Zelfs na 24 jaar dienst!"

"We hebben hier echt niet te klagen! Ik ben trots om bij de MIVB te werken. Het is een bedrijf in volle ontwikkeling en een pijler voor de mobiliteit."

"Touria, een doe-het-zelver in hart en nieren, is de eerste vrouwelijke onderhoudsmedewerkster van de metro en vindt het geweldig om de metrodeuren te kunnen ontdekken en repareren die haar zo fascineerden toen ze jonger was."

"Hicham deelt zijn carrièreverloop bij de MIVB en bewijst ons dat hij bij de MIVB opmerkelijk zijn. In 6 jaar tijd is hij 3 keer van job veranderd, en is hij niet van plan om te stoppen!"

"Mijn job? Een mix tussen rijden en administratie. Het ideale recept!"

Kom ons team versterken !