Ieder zijn droom !

We ontmoeten onze Mivbers regelmatig om met ze te praten over hun dagelijks leven. Kom meer te weten over hun achtergrond en wat hen 's morgens doet opstaan! Met meer dan 300 verschillende beroepen kun je een leven lang leren.

"Als mensen ons ter plekke ontmoeten, geeft hen dat een gevoel van vrede en veiligheid. Dat is heel belangrijk in je dagelijkse werk: weten dat je er bent voor mensen, dat je voor ze kunt zorgen en dat je ze hulp kunt bieden."

"Ik heb het geluk dat ik een baan heb waarbij ik de hele dag de buitenwereld kan zien"

"Ik hou van de gemoedelijke sfeer bij de MIVB. Vroeger dacht ik dat een MIVB-chauffeur een eenzame baan was, maar dat is helemaal niet zo! Er is veel onderlinge steun en teamwerk. Het is een beetje zoals een grote familie."

"Dit is de beste carrièrekans die ik ooit heb gehad. Men had me gezegd dat ik dertig jaar aan mijn stoel gekluisterd zou zitten. Van het een kwam het ander en ik besefte al snel dat dit niet waar was en dat alles mogelijk is bij de MIVB."

"Bij de MIVB zijn we één grote familie. Ik kan altijd rekenen op mijn collega's. Ik hou van mijn job en van de werkuren die ik krijg. En het is bevredigend om te weten dat wat we doen echt een doel dient."

"De MIVB doet er alles aan om intern vaardigheden te ontwikkelen en dit is een echte kans voor al het personeel."

"Ik heb het geluk om een heleboel verschillende projecten te managen. Elk project is uniek, ik kan in een depot zijn, dan weer in een station, op het terrein of zelfs op een bouwplaats. Het is zeer de moeite waard!"

"Het leuke aan de MIVB is dat er bijna alle soorten banen zijn. Als je gemotiveerd en vastberaden bent en weet welke richting je op wilt, kun je heel snel doorgroeien of van carrière veranderen."

"Mensen zijn echt zorgzaam en altruïstisch. Als we een probleem hebben, kunnen we altijd iemand vinden die ons helpt en steunt. Niemand wordt achtergelaten."

"Ik kan mijn eigen voorstellen doen en mensen luisteren naar me. Zo kan ik mijn steentje bijdragen aan het openbaar vervoer en dat motiveert me!"

"De MIVB is een grote familie en mijn professionele ervaring is altijd heel positief geweest. We hebben een goed evenwicht tussen werk en privé. Toen ik als jonge ouder bij de MIVB kwam, was dat echt ideaal!"

"Onze collega's zijn geweldig. We vullen elkaar goed aan en hebben elk onze sterke punten. We delen ook op persoonlijk vlak en dat is heel fijn. Ik kan gewoon mezelf zijn."

"In de functie die ik bekleed, heb ik het geluk om actrice te zijn in mijn projecten en veel mensen te zien, wat ik miste in mijn vorige baan. Ik hou van het werk op de werf!"

"Er zijn tal van perspectieven als je bij de MIVB komt werken. Je kunt evolueren en op elk moment in je carrière van richting veranderen."

"Ik heb nooit het gevoel dat ik in een routine zit, en dat is wat me echt bevalt. Bovendien vind ik het fijn om te weten dat de MIVB resultaten levert die voor iedereen voordelig zijn!"

"Elke ochtend sta ik op om een echte oplossing te bieden voor een actueel probleem. Ik werk aan de verbetering van het oppervlaktenetwerk en de klantbeleving. Ik zet me elke dag in voor miljoenen klanten en dat is zeer motiverend!"

"Ik voel me goed begeleid, er wordt veel aandacht besteed aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik zie het als een investering in mij als werknemer, maar ook als individu. Dit zijn tools die net zo nuttig zijn voor mijn professionele als persoonlijke leven, het is uiteindelijk menselijke ontwikkeling."

"Ik heb nooit het gevoel dat ik in een routine zit, en dat is wat me echt bevalt. Bovendien vind ik het fijn om te weten dat de MIVB resultaten levert die voor iedereen voordelig zijn!"

"Mijn job? Een mix tussen rijden en administratie. Het ideale recept!"

" Ik ben “technisch klerk”, wat wil zeggen dat ik in zekere zin de huisarts van de tram ben "

" De MIVB is een werkgever die iedereen in staat stelt zijn of haar evenwicht tussen werk en privé te vinden "

" Mijn project bestaat erin de arbeidsomstandheden te verbeteren en zo het risico op arbeidsongevallen aanzienlijk te verminderen! "

"Het is geweldig omdat wat we doen nuttig is voor de maatschappij! "

" De dagen volgen elkaar op maar lijken totaal niet op elkaar. Hij beschrijft zichzelf als een filantroop, een altruïst die ten dienste staat van de reizigers. "

" Diversiteit is het belangrijkste voordeel. We vervelen ons nooit! "

" Vandaag is het mijn taak ervoor te zorgen dat er een rode draad is in de manier van opleiden en dat iedereen over de goede tools beschikt om zo de opleidingen mee te laten evolueren."

" Telkens er iemand slaagt, is het alsof ik zelf opnieuw slaag. "

" Het leukste in mijn werk is om dingen te doen die nuttig zijn voor de maatschappij! "

" Ik wilde een technische baan waarbij ik met veel mensen in contact kom, en die vond ik bij de MIVB "

" Ik ben gemaakt voor een puur technische baan en dat is wat ik vond bij de MIVB "

"Hicham deelt zijn carrièreverloop bij de MIVB en bewijst ons dat hij bij de MIVB opmerkelijk zijn. In 6 jaar tijd is hij 3 keer van job veranderd, en is hij niet van plan om te stoppen!"

"Er is zoveel te ontdekken bij de MIVB. Zelfs na 24 jaar dienst!"

"We hebben hier echt niet te klagen! Ik ben trots om bij de MIVB te werken. Het is een bedrijf in volle ontwikkeling en een pijler voor de mobiliteit."

"Ik was op zoek naar een bedrijf met ontwikkelingsmogelijkheden en een goede werksfeer. Dat heb ik hier gevonden!"

“De diverse plekken en de vele mensen waarmee ik in contact kom, maken de job en het bedrijf zo boeiend.”

Kom ons team versterken !