Monika, Product Owner Digital Marketing

Kan je even toelichten wat je job precies inhoudt?

In het begin was ik vooral bezig met de nieuwsbrief, de website en de app. Ondertussen is dat gegroeid en ligt de nadruk meer op content maken. Ik denk nu veel meer na over hoe onze content van dienst kan zijn voor de klanten, dus ben eerder bezig met contentmarketing.

Je hebt een evolutie doorgemaakt met je functie, hoe verliep dat?

Ik heb sowieso een goede verstandhouding met mijn manager en ik voel ook heel erg dat ik mijn mening mag zeggen en dat ik zeker gehoord word. Ik heb zelf aangekaart bij mijn manager om meer de richting van contentmarketing te kiezen en zij was meteen mee met het verhaal. Doorheen die hele shift stond zij ook achter mij. Op die manier kon ik dan mijn functie uitbreiden. Dat typeert de MIVB: je krijgt altijd de mogelijkheid om door te groeien. 

Waarom heb je voor de MIVB gekozen?

Naast de doorgroeimogelijkheden en goeie begeleiding zijn er ook heel wat opleidingen. Plus de extralegale voordelen die het extra interessant maken. We hebben pensioensparen, een abonnement van de MIVB, ecocheques, maaltijdcheques, een goede hospitalisatieverzekering en wij hebben onder andere recht op jaarlijks vijf sessies bij een psycholoog. Je krijgt dus ook steun tijdens mindere momenten in het leven en dat geeft gemoedsrust.

Ben je gegroeid sinds je bij de MIVB werkt?

Ik heb geleerd om meer zelf de touwtjes in handen te nemen. Nu bekijk ik alles vanop een afstand en ga ik het zelf aanpakken. Die mogelijkheid krijg ik bij de MIVB: ik mag zelf voorstellen doen en er wordt naar mij geluisterd. Zo krijg ik de kans om zelf mijn steentje bij te dragen tot het openbaar vervoer en dat motiveert.

Wil je meedoen?