Wil je solliciteren voor één van onze functies? Ontdek de verschillende stappen, van je kandidatuur tot je leven bij ons!

Op weg!

Zin om bij de MIVB te komen? Maak je account aan. Zo ben je zeker om niets te missen en om de vordering van je kandidatuur te kunnen opvolgen op ieder moment!

Solliciteer

Weet je welke functie je hart sneller doet slaan? Of solliciteer je liever via een spontane kandidatuur? Stuur ons je CV en je motivatiebrief. En vooral, wees jezelf!

Wij bekijken je kandidatuur met aandacht

Je zal onmiddellijk een mail van ons krijgen die je bevestigt dat we je kandidatuur in handen hebben.  Aan ons nu om hiervan kennis te nemen met veel interesse!

Je profiel interesseert ons!

Onze recruiter, die je gedurende je hele parcours zal volgen, wil meer te weten komen over je motivatie en zal de tijd nemen om je de functie meer in detail uit te leggen. Laat ons kennismaken tijdens een eerste telefonisch gesprek. 

Laat ons op zoek gaan naar je sterktes

Voor een aantal functies nodigen we je uit om testen af te leggen om nog een beter zicht te krijgen op je sterktes en talenten. Het kan gaan om psychotechnische testen technische testen of een persoonlijkheidsvragenlijst. In functie van het soort test kan deze van thuis uit of op één van onze sites worden afgelegd. 

Laat ons verder praten

Na een eerste positief telefonisch gesprek nodigen we je uit om meer te weten te komen over je parcours en je wensen.

Ontmoeting met je toekomstige manager

Was het eerste gesprek met de recruiter positief? Dan kan je kennis maken met je toekomstige manager om samen over de verwachtingen te spreken.

It's a match :-)

Het stond jullie allebei aan en je bent geselecteerd voor de functie? We bellen je persoonlijk op en we sturen je een geschreven voorstel.*

Welkom

Kom je contract ondertekenen. Ons rekruteringsteam verwelkomt je en legt je uit wat je te wachten staat. Je maakt dan al deel uit van de MIVB-familie. Je krijgt de nodige informatie voor je praktische leven bij de MIVB en alle info die je nodig hebt om te kunnen starten.

Het wordt voorbereid

Voor je aankomst doet iedereen het nodige om je te ontvangen zoals het hoort! Je badge, je materiaal, alles zal klaar zijn voor je eerste dag. 

Onboarding

Het is zover! We zijn blij om je te verwelkomen! De MIVB Academy wacht op jou om je het universum van de MIVB te laten ontdekken, de dienst IT geeft je je materiaal (als dit van toepassing is voor jou), we stellen je het bedrijf voor en je zal je collega’s ontmoeten. Je manager neemt de tijd om je de volgende dagen en weken uit te leggen. Je zal je onmiddellijk thuis voelen!
Tijdens de eerste weken, kan je de activiteiten en andere sites van de MIVB ontdekken. Je leert meer over het functioneren van het bedrijf en over je nieuwe collega’s. Je banden met de andere departementen zullen versterkt worden want we hebben allemaal dezelfde missie!

*Voor sommige categorieën van functies wordt er een assessmment of een simulatie-oefening voorzien. No stress, we weten dat dergelijke sessies destabiliserend kunnen zijn, we begeleiden je stap voor stap.

Zin om bij de MIVB te komen?