Als IT-specialist meewerken aan de toekomst van stedelijke mobiliteit in Brussel?

De MIVB is goed voor meer dan 48 miljoen afgelegde kilometers met ongeveer 1.260 trams, bussen en metro's. Maar de MIVB is vooral meer dan 300 verschillende beroepen en meer dan 10.000 trotse en betrokken mensen die elke dag hun krachten bundelen om het Brussels Hoofdstedelijk Gewest in beweging te brengen. En als je wilt, kun je deel uitmaken van dit unieke team!

Wist je dat we zowel bezig zijn met het conceptualiseren en bouwen als met het plannen en exploiteren van ons netwerk? Daarom hebben we zoveel verschillende beroepen en talloze carrièremogelijkheden.

Onverwachte beroepen

Ontdek onze dynamische IT-afdeling, waar elke regel code bijdraagt aan echte projecten die de grenzen van de technologie verleggen. Van systeembeveiliging en verkoopoplossingen tot databasebeheer en bedrijfsarchitectuur, elk project heeft een reële impact op het leven van de Brusselaars.

Met een familiale bedrijfscultuur waar samenwerking en wederzijdse ondersteuning essentieel zijn, kom je bij ons team waar "Bougeons Ensemble" meer is dan alleen een slogan, het is onze manier van leven!

Dus als je geïnteresseerd bent in Agile, Scrum, Mobile OS, PowerShell Scripting en Javascript, bekijk dan onze huidige vacatures.

Onverwachte beroepen

Ontdek onze dynamische IT-afdeling, waar elke regel code bijdraagt aan echte projecten die de grenzen van de technologie verleggen. Van systeembeveiliging en verkoopoplossingen tot databasebeheer en bedrijfsarchitectuur, elk project heeft een reële impact op het leven van de Brusselaars.

Met een familiebedrijfscultuur waar samenwerking en wederzijdse ondersteuning essentieel zijn, kom je bij ons team waar "Bougeons Ensemble" meer is dan alleen een slogan, het is onze manier van leven!

Dus als je geïnteresseerd bent in Agile, Scrum, Mobile OS, PowerShell Scripting en Javascript, bekijk dan onze huidige vacatures.

Maak kennis met je toekomstige collega's

"Ik heb het geluk om een heleboel verschillende projecten te managen. Elk project is uniek, ik kan in een depot zijn, dan weer in een station, op het terrein of zelfs op een bouwplaats. Het is zeer de moeite waard!"

"Het leuke aan de MIVB is dat er bijna alle soorten banen zijn. Als je gemotiveerd en vastberaden bent en weet welke richting je op wilt, kun je heel snel doorgroeien of van carrière veranderen."

"Mensen zijn echt zorgzaam en altruïstisch. Als we een probleem hebben, kunnen we altijd iemand vinden die ons helpt en steunt. Niemand wordt achtergelaten."

De MIVB in 3 minuten?

Ieder jaar voeren we tal van fascinerende projecten uit. Allemaal 'samen'! Ontdek hier de prestaties van 2023. Een voorproefje van wat je te wachten staat bij de MIVB.

Aurélie legt alles uit over werken op de IT-afdeling!

Het Beau-Boulot programma ging achter de schermen bij de MIVB om de wereld van IT te ontdekken. Aurélie vertelt je er alles over! Volg haar en ontdek hoe haar dagen eruit zien.

Daarom ben je bij ons op je plaats

Je beweegt, maar wij bewegen samen

In het leven heb je collega's, en dan heb je de MIVB'ers. Bij de MIVB is onze manier van samenwerken gewoon uniek! Altijd met beide voeten op de grond, bewegen we Brussel samen, alles in een ontspannen sfeer en met een glimlach. Heb je een helpende hand nodig? Je kunt natuurlijk rekenen op collega's die niet aarzelen om je te helpen.

Je ziet het resultaat overal om je heen

De MIVB is een robuust netwerk bestaande uit meer dan 300 onderling verbonden functies. Maar welke baan je ook kiest, het resultaat van je werk zal altijd overal in Brussel zichtbaar zijn. Dankzij jou bereiken bijna een miljoen mensen elke dag veilig hun bestemming, eenvoudig en met groot respect voor het milieu. Iets om trots op te zijn, nietwaar? Bovendien is de weg er naartoe uiterst boeiend. Je baan is gevarieerd, vol uitdagingen en dagelijkse vernieuwingen.

Je bouwt aan je loopbaan op het ritme van je leven

Reizigers kunnen op ons rekenen, en ook jij als medewerker. Waarom? Omdat de MIVB je een ticket biedt voor een goede balans tussen werk en privé, maar ook een salarispakket dat past bij je verantwoordelijkheden, ervaring en vaardigheden. Biedt je functie flexibele werktijden en telewerkmogelijkheden? Natuurlijk! Bovendien weten we dat je verlangens en behoeften veranderen gedurende je hele leven, en we willen je helpen daarop in te spelen! Dankzij ons sterk interne mobiliteitsbeleid heb je de mogelijkheid om gedurende je hele carrière te groeien! Dit alles wordt ondersteund en begeleid met een waaier aan opleidingen en een individueel traject dat rekening houdt met je ambities.