5 waarden die ons leiden tijdens de acties die we ondernemen en die uitgedragen worden door de MIVB'(st)ers van vandaag en morgen! 

Betrokkenheid en trots

Jawel, er zijn meer dan genoeg redenen om fier te zijn om deel uit te maken van de grote MIVB-familie en elke dag te kunnen werken aan het laten bewegen van Brussel.
We zijn geëngageerd voor onze mooie hoofdstad! Er zijn meer dan 300 beroepen waar ieder van ons zijn steentje bijdraagt aan een missie die echt zin heeft. En jij? Ben je op zoek naar een job die echt telt?

Samen

Hetgeen we doen, doen we zoveel mogelijk samen.  Want het is maar door samen te werken dat we een duurzame toekomst kunnen ontwikkelen!  Door ieders kennis en competenties te bundelen kunnen we de objectieven van de MIVB behalen.  Maar samenwerken laat ons ook toe om ons individueel en collectief te verbeteren!

Attentie

We hebben aandacht voor anderen, voor onze klanten natuurlijk, die we een kwaliteitsvolle dienstverlening willen aanbieden. Voor onze partners, en andere medewerkers, die onze bijdrage nodig hebben om een kwaliteitsvolle dienstverlening aan te kunnen bieden. Maar ook en vooral voor onze collega-MIVB'(st)ers. Wij zorgen voor elkaar om onze missie in de beste omstandigheden te kunnen vervullen.

Verantwoordelijkheid

Bij de MIVB hebben we een echte maatschappelijke missie, een missie waarin we ten volle onze verantwoordelijkheden opnemen.  Dagdagelijks zijn we allemaal volledig verantwoordelijk voor ons werk en krijgen we de nodige ruimte om te beslissen over onze acties.  Dit stelt ons in staat om ons volledig in te zetten terwijl we op onze collega’s kunnen rekenen. 

Eenvoud en nauwkeurigheid

We denken na over ons werk om dit te kunnen veréénvoudigen, maar ook om het zo nauwkeurig mogelijk te doen.  Meer dan 10.000 personen die jaarlijks bijdragen om de mobiliteit van morgen binnen Brussel te bouwen, dat is een indrukwekkend aantal medewerkers, een ondenkbaar aantal projecten, systemen en processen waar we iedere dag aan werken aan de efficiëntie en veréénvoudiging.  Dit is een priorieit voor de komende jaren om de huidige en toekomstige uitdagingen aan te gaan!

Herkent u zich in onze waarden?