De MIVB – Maatschappij voor het Intercommunaal vervoer te Brussel – dat is meer dan 48 miljoen kilometer gereisd in ongeveer 1.260 trams, bussen en metro’s.  Maar de MIVB dat is vooral meer dan 10.000 personen, fier en geëngageerd, die alle dagen hun krachten bundelen om het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te laten bewegen.  En als je wil, kan je deel uitmaken van deze unieke ploeg!

Je werkt mee aan een maatschappelijk vraagstuk

Iedere dag weet je waarom je ’s ochtends opstaat: bijdragen aan het Brussel van morgen!  Een missie waar we iedere dag aan werken om bij te dragen aan de verbetering van de omgeving en van de levenskwaliteit in Brussel door een duurzame en zekere mobiliteit.  Veel grote projecten staan al op de rails om het verkeer in Brussel te verbeteren en vlotter te maken.  Denk bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van metrolijn 3, die het binnenkort zal mogelijk maken om de stad van noord tot zuid te doorkruisen in 20 mintuen.  De modernisering van de metro, de uitbreiding van het net en het bouwen van nieuwe depots zijn ook nieuwe en heel opwindende uitdagingen! Dit is wat ons fier maakt en energie geeft, en jij? Zin in een job met een diepere betekenis?

Je integreert een familiale sfeer

De MIVB, de grootste werkgever van Brussel.  En toch, wat zeggen onze collega’s?: “de MIVB, dat is als een grote familie” Iedereen heeft een echte wil om de andere te helpen.  Een warme sfeer, met open en respectvolle relaties.  “Samen”, een waarde die ons toelaat om altijd maar verder te gaan in onze ambitie van morgen. 

Je hebt de mogelijkheid om jezelf terug uit te vinden gedurende je carrière…

Hoe zal je profesionnele toekomst eruit zien?
Je zin verandert en wij willen je helpen om hieraan tegemoet te komen! Door onze sterke interne mobiliteitspolitiek, heb je de mogelijkheid om gedurende je loopbaan te evolueren binnen meer dan 300 verschillende beroepen!  Voor het invullen van onze functies geven we voorrang aan MIVB’ers.  Meer dan 65% van de functies voor bedienden en kaderleden worden intern ingevuld.  Het is een strategie die werkt want het verloop is ook minder hoog dan het nationale gemiddelde.  Indrukwekkend, niet?

Dit alles terwijl je ondersteund wordt in functie van wat je nodig hebt

Wij maken er een erezaak van dat je je goed voelt binnen de MIVB.  Daarom zijn er elke dag veel collega’s die je helpen!
De MIVB Academy en de opleidingscentra van de verschillende Business Units helpen je om je soft en hard skills te ontwikkelen.
Het departement Well-being luistert naar jou en gidst je in alle vertrouwelijkheid, of het nu om persoonlijke of professionele noden gaat.
Er zijn workshops en adviezen om voor jezelf te zorgen!
Je manager en je HRBP  maken met jou een carrièreplan op dat bij jou past.

En natuurlijk

  • Je kan je verwachten aan een evenwicht tussen je prive- en je beroepsleven, een echt…  om vrij spel te geven aan je hobby’s, alsook 35 verlofdagen per jaar.
  • Heb je een functie die het toelaat en wil je van thuis uit werken combineren met werken op kantoor? Zeker mogelijk!  Al moet je toch wel letten op de gulden middenweg want … menselijk contact is belangrijk en bij de MIVB houden we ervan om elkaar in het echt te ontmoeten 😊
  • Je geniet van vele extrawettelijke voordelen, voordeeltarieven bij onze partners en natuurlijk een vrijkaart voor het net van de MIVB, de Lijn en de TEC voor jou en je gezin!