Welkom!

De jobsite van de MIVB steekt in een nieuw jasje en we zijn net van systeem veranderd voor het beheer van jullie kandidaturen.  
Had je al een actief profiel voor deze maandag 16 oktober 2023, dan blijft dit profiel beschikbaar.  
Het volstaat om een nieuw wachtwoord aan te vragen.  
Bedankt voor jouw begrip. 

Welke vacature zoek je?

Welke vacature zoek je?

Het is dankzij meer dan 300 verschillende beroepen dat we dit mogelijk maken. Welke hiervan is gemaakt voor jou? Ontdek onze mogelijkheden!

Werken bij de MIVB is...

Wil je een zinvol beroep? Elke dag weet je waarom je ’s morgens opstaat: bijdragen aan de bouw van het Brussel van morgen! Een missie waar we elke dag samen aan werken om de omgeving en de levenskwaliteit van Brussel te verbeteren met een duurzame en zekere mobiliteit. Sluit je aan bij onze ploegen!

Hoe zal je professionele toekomst eruit zien? Je zin en je noden evolueren gedurende je hele leven en we willen jou helpen om hieraan tegemoet te komen!  Dankzij onze sterke interne mobiliteitspolitiek, heb je de mogelijkheid om gedurende je beroepsleven te evolueren doorheen meer dan 300 verschillende beroepen!  En dit terwijl je omkaderd en bijgestaan wordt door een veelheid aan opleidingen en een individueel parcours  dat rekening houdt met je ambitie.

We zijn één van de grootste Brusselse werkgevers en toch behouden we hetgeen dat ons karakteriseert: een echte familiale en nabije sfeer, eendert welke functie men heeft, waar het welzijn van onze collega’s een prioriteit is.  

Wil je een zinvol beroep? Elke dag weet je waarom je ’s morgens opstaat: bijdragen aan de bouw van het Brussel van morgen!

Een missie waar we elke dag samen aan werken om de omgeving en de levenskwaliteit van Brussel te verbeteren met een duurzame en zekere mobiliteit. 

Sluit je aan bij onze ploegen!

Hoe zal je professionele toekomst eruit zien? Je zin en je noden evolueren gedurende je hele leven en we willen jou helpen om hieraan tegemoet te komen! 

Dankzij onze sterke interne mobiliteitspolitiek, heb je de mogelijkheid om gedurende je beroepsleven te evolueren doorheen meer dan 300 verschillende beroepen! 

En dit terwijl je omkaderd en bijgestaan wordt door een veelheid aan opleidingen en een individueel parcours  dat rekening houdt met je ambitie. 

We zijn één van de grootste Brusselse werkgevers en toch behouden we hetgeen dat ons karakteriseert: een echte familiale en nabije sfeer, eendert welke functie men heeft, waar het welzijn van onze collega’s een prioriteit is. 

Ontdek hoe we dit doen als Top Employer sinds vele jaren. 

Beweeg SAMEN!

Onze missie is ambitieus : actief bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van Brussel!

Door mobiliteitsoplossingen voor te stellen die toegankelijk zijn voor iedereen maakt de MIVB het mogelijk aan de stad en zijn inwoners om beter te leven: naar het werk gaan, naar school gaan, mensen ontmoeten, bijdragen aan de hobby’s etc.  Zoveel noden die op deze manier gefaciliteerd en ondernomen worden in een zekere omgeving

Waarom zijn we met meer dan 10.000 aan de slag elke dag?  Omdat wij de bijzonderheid hebben, in tegenstelling tot de andere vervoersmaatschappijen, zowel het ontwerp, als de planning en de exploitatie van ons netwerk beheren!

Beweeg SAMEN!

Onze missie is ambitieus : actief bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van Brussel!

Door mobiliteitsoplossingen voor te stellen die toegankelijk zijn voor iedereen maakt de MIVB het mogelijk aan de stad en zijn inwoners om beter te leven: naar het werk gaan, naar school gaan, mensen ontmoeten, bijdragen aan de hobby’s etc.  Zoveel noden die op deze manier gefaciliteerd en ondernomen worden in een zekere omgeving.

Waarom zijn we met meer dan 10.000 aan de slag elke dag?  Omdat wij de bijzonderheid hebben, in tegenstelling tot de andere vervoersmaatschappijen, zowel het ontwerp, als de planning en de exploitatie van ons netwerk beheren!

Het is dankzij meer dan 300 verschillende beroepen dat we dit mogelijk maken. Welke hiervan is gemaakt voor jou? Ontdek onze mogelijkheden!

Ieder zijn droom

"De MIVB doet er alles aan om intern vaardigheden te ontwikkelen en dit is een echte kans voor al het personeel."

 

"Mensen zijn echt zorgzaam en altruïstisch. Als we een probleem hebben, kunnen we altijd iemand vinden die ons helpt en steunt. Niemand wordt achtergelaten."

"Ik heb nooit het gevoel dat ik in een routine zit, en dat is wat me echt bevalt. Bovendien vind ik het fijn om te weten dat de MIVB resultaten levert die voor iedereen voordelig zijn!"

Candidature spontannée

Vous ne trouvez pas d’offre d’emploi correspondant à votre profil ? Envoyez-nous votre candidature spontanée.
Par contre, nous vous conseillons de plutôt créer votre profil et d’activer le job alerte via le lien «  Tenez-moi au courant des offres d'emploi similaires » en haut de page des fonctions. De cette façon, vous recevrez un mail d’alerte à chaque fois que nous posterons une nouvelle fonction dans la catégorie et en sollicitant pour une fonction précise, votre candidature sera traitée plus rapidement.