Ons aanbod

 

Ken je de MIVB wel zo goed als je denkt?

diversiteit, MIVB, ons aanbod

De MIVB, portret van een bedrijf in volle groei.

Iedereen weet dat de MIVB ten dienste staat van haar klanten en van de mobiliteit in de hoofdstad. Maar wist je ook dat ze dit op een heel doeltreffende manier doet?

 

In de mobiliteitssector zit toekomst. Hoe kan het ook anders?

300 beroepen, groei, technologie

Je houdt niet krampachtig vast aan tradities? Dan zul je weg zijn van de MIVB!

Elke dag krijg je hier het gevoel dat je verankerd zit in de toekomst, dat je waarden van de toekomst in de praktijk brengt.

 

Mooie perspectieven

doeltreffenheid, groei, technologie

Een job bij de MIVB is niet zomaar een job. Het is het begin van een carrière, in alle beroepen, op alle niveaus!

 

Vrouwen bij de MIVB

doeltreffenheid, groei, technologie

Nog vrouwvriendelijker.

In 2017 telde de MIVB ongeveer 10,2% vrouwen.

Dit cijfer stijgt constant en de MIVB heeft dan ook de wil om meer vrouwelijke buschauffeurs of tramconductrices aan te werven alsook vrouwelijke IT’ers, ‘elektriciennes’, ingenieurs,  ... aan te trekken.

Dus dames, waar wachten jullie op?

 

Welkom aan boord

onboarding, welkom

Het is niet altijd even gemakkelijk om je eerste stappen te zetten in een bedrijf als de MIVB, met 8000 medewerkers, 5 divisies, talloze afdelingen en een complexe structuur die voortdurend evolueert…

Nog voor je een voet zet bij de MIVB, sturen we je al een deel nodige informatie. Zo is alles duidelijk wanneer je de eerste dag aankomt op de werkplaats.

 

Regelmatige en voortdurende opleidingen

competenties, opleiding, Project Management

Meteen na je aanwerving kun je al een opleiding volgen. Je hebt de keuze uit een ruime waaier aan programma’s waarmee je zowel je technische vaardigheden als je houding kunt bijschaven. Bij de MIVB zijn we er immers van overtuigd dat het werk beter wordt uitgevoerd en de klanten meer tevreden zijn als werknemers hun competenties regelmatig kunnen ontplooien.

 

Een stage voor jongeren? Heel graag!

stage

Bij de MIVB hebben we een echt stageprogramma op punt gesteld. Elk jaar worden talrijke stageplaatsen opengesteld voor studenten van elke leeftijd en uit elke richting. Het gaat hier om al dan niet technische stages die plaatsvinden op elk niveau van het bedrijf.

Springplank naar een eerste job

 

Een doelstelling voor ogen? Project Management kan je helpen.

competenties, opleiding, Project Management

De MIVB spits zich toe op projecten. Sindsdien is projectidentificatie en -beheer (Project Management) een heuse bedrijfscultuur geworden, en dit in elke afdeling: technisch, informatica, operationeel, financieel en human resources.

 

Feedback voor elk talent

feedback, talent

Er bestaat niets frustrerender dan werken zonder feedback te krijgen. En net daarom moedigt de MIVB feedback aan.

 

Zelfstandig zijn EN delen. Het ene sluit het andere niet uit.

autonomie, collaboratieve, expertise

Bij de MIVB beheert elke medewerker zijn projecten geheel zelfstandig. Zelfstandig maar niet alleen. Via echte processen voor expertisebeheer (‘knowledge management’) stimuleren we onze mensen om kennis te delen en samen te werken. Ze worden daarbij ook perfect begeleid.

 

Top Employer

Top Employer

De MIVB is officieel gecertificeerd voor het uitstekende personeelsbeleid van het bedrijf. Onafhankelijk onderzoek uitgevoerd door het Top Employers Instituut heeft aangetoond dat het bedrijf uitzonderlijk goed voor haar mensen zorgt. De MIVB heeft de exclusieve Top Employers België 2015, 2016, 2017 en 2018-certificering toegekend gekregen, wat blijk geeft van de toewijding van het bedrijf met betrekking tot de ontwikkeling van het personeel.

 

Een bedrijf is altijd rijk aan diversiteit

diversiteit, MIVB, ons aanbod

De MIVB is ervan overtuigd dat er diversiteit moet zijn binnen een bedrijf, en werft op elk verantwoordelijkheidsniveau vrouwen en mannen aan zonder te kijken naar herkomst of leeftijd.

Als jij een van onze medewerkers wordt, zal je gevraagd worden om positief bij te dragen tot de veranderingen in het bedrijf en om de serene en efficiënte werksfeer kracht bij te zetten.

 

Onze waarden

onze waarden, verantwoordelijkheid, trots, samen, eenvoud

Onze waarden worden niet alleen op elk bedrijfsniveau - organisatie, process en HR-programma’s – maar ook in het dagelijkse leven bewust beleefd door al onze medewerkers.
 

 

Corporate Social Responsability

onze waarden, verantwoordelijkheid, trots, samen, eenvoud

De MIVB is ervan overtuigd dat haar groei en concurrentievermogen gebaseerd zijn op een evenwicht op lange termijn tussen haar ecologisch, maatschappelijk en economisch beleid, en heeft bijgevolg van duurzame ontwikkeling een fundamentele strategische doelstelling gemaakt.

 

Loonpakket

loonpakket, voordeel

Een loonpakket om U tegen te zeggen!

Bij de MIVB krijg je niet zomaar een salaris, maar wel een heel pakket voordelen*:

  • Een salaris in verhouding tot je diploma’s en competenties
  • Tal van doorgroeimogelijkheden, verticaal of horizontaal (interne mobiliteit), op basis van je competenties en capaciteiten
  • ...
 
Terug naar Boven