SIMBUS

Al eens gedacht aan een baan als buschauffeur? Doe de test met SimBus!

Met onze nieuwe SIMBUS applicatie kan je een bus besturen in Brussel en in de schoenen van een chauffeur stappen door 4 bestaande buslijnen te doorlopen. Nieuwe lijnen zullen naderhand worden toegevoegd.

Je kan deze applicatie hieronder downloaden:

  

*LET OP: einde van lopende wedstrijd op 31/03/2020. De winnaars worden persoonlijk per e-mail gecontacteerd en uitgenodigd om hun prijzen op te halen.Elke winnaar kan slechts éénmaal de hoofdprijs winnen. 

 

Wil je echt een bus besturen en er je werk van maken?
Wij zijn op zoek naar 500 chauffeurs voor 2020!

Aarzel dus niet langer en solliciteer HIER

9.500 collega's wachten op je om Brussel in vervoering te brengen!

 

Wist je dat?

  • Op dit moment zijn er meer dan 4.000 van de 9.500 medewerk.st.ers chauffeur of conducteur.

  • Sinds de lancering van de SIMBUS applicatie hebben we meer dan 2.000 CV's ontvangen voor de functie van buschauffeur.

  • Meer dan 60.000 actieve spelers, en 100.000 spelsessies! 

 

Het gebruik van jouw persoonlijke gegevens in het kader van de deelname aan de wedstrijd

Je e-mailadres, de scores verkregen tijdens je deelname(s) aan het Simbus-spel en de bijbehorende data worden geregistreerd door de MIVB (Maatschappij voor Intercommunaal Transport te Brussel – Publiekrechtelijke Vereniging met rechtspersoonlijkheid, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Koningsstraat 76, en met een ondernemingsnummer 0247.499.953), als verwerkingsverantwoordelijke. Deze gegevens worden alleen gebruikt om jouw deelname(s) aan de wedstrijd te beheren en om de winnaars te selecteren. Ze worden verwerkt op basis van uw toestemming (deelname aan de wedstrijd is optioneel). Ze worden zes maanden na het einde van de wedstrijd vernietigd. Deze gegevens worden enkel meegedeeld aan onze verwerker (het agentschap dat deelnam aan de ontwikkeling van deze toepassing). In overeenstemming met de GDPR heb je het recht om jouw toestemming op elk moment in te trekken (in dat geval kunnen wij je deelname aan de wedstrijd niet meer garanderen) en om jouw gegevens in te zien, te wijzigen, te corrigeren of te verwijderen door contact met ons op te nemen via stibhrcommunication@gmail.com. Mocht je vragen of klachten hebben over deze verwerking, dan kan je contact opnemen met onze Data Protection Officer via DPO@stib-mivb.brussels. Je kan ook beroep aantekenen bij  de Gegevensbeschermingsautoriteit in de Drukspersstraat 35, 1000 Brussel, of een e-mail sturen naar contact@apd-gba.be.