SIMBUS

Al eens gedacht aan een baan als buschauffeur? Doe de test met SimBus!

Met onze nieuwe SIMBUS applicatie kan je een bus besturen in Brussel en in de schoenen van een chauffeur stappen door 5 bestaande buslijnen te doorlopen (12, 36, 37, 71, 80). Nieuwe lijnen zullen naderhand worden toegevoegd.

Je kan deze applicatie hieronder downloaden:

  

 

Het is dus aan jou om deel te nemen aan onze wedstrijd!

Om deel te nemen, hoeft je zich alleen maar te registreren met jouw e-mailadres en te oefenen op een lijn naar keuze.Tussen maanden Oktober en December geven we prijzen* weg ter waarde van in totaal € 650 voor de hoogste scores, met als hoofdprijs een miniatuur 'Tintin®'-tram! (Beperkte editie!)

De mededeling van je e-mailadres is alleen nodig als je wenst deel te nemen aan de wedstrijd. Je kan ook gewoon het besturen van onze bussen oefenen zonder deze deelname. Voor meer informatie over het gebruik van jouw persoonlijke gegevens in het kader van deze wedstrijd, zie onderaan de pagina (of : klik hier)

*LET OP: de winnaars zullen op de hoofdkantoor van de MIVB worden uitgenodigd om hun prijzen in ontvangst te nemen. Elke winnaar kan de hoofdprijs maar één keer winnen. 

 

Wil je echt een bus besturen en er je werk van maken?

Aarzel dus niet langer en solliciteer HIER ! 10.000 collega's wachten op je om Brussel in vervoering te brengen!

 

      

 

Het gebruik van jouw persoonlijke gegevens in het kader van de deelname aan de wedstrijd

Je e-mailadres, de scores verkregen tijdens je deelname(s) aan het Simbus-spel en de bijbehorende data worden geregistreerd door de MIVB (Maatschappij voor Intercommunaal Transport te Brussel – Publiekrechtelijke Vereniging met rechtspersoonlijkheid, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Koningsstraat 76, en met een ondernemingsnummer 0247.499.953), als verwerkingsverantwoordelijke. Deze gegevens worden alleen gebruikt om jouw deelname(s) aan de wedstrijd te beheren en om de winnaars te selecteren. Ze worden verwerkt op basis van uw toestemming (deelname aan de wedstrijd is optioneel). Ze worden zes maanden na het einde van de wedstrijd vernietigd. Deze gegevens worden enkel meegedeeld aan onze verwerker (het agentschap dat deelnam aan de ontwikkeling van deze toepassing). In overeenstemming met de GDPR heb je het recht om jouw toestemming op elk moment in te trekken (in dat geval kunnen wij je deelname aan de wedstrijd niet meer garanderen) en om jouw gegevens in te zien, te wijzigen, te corrigeren of te verwijderen door contact met ons op te nemen via stibhrcommunication@gmail.com. Mocht je vragen of klachten hebben over deze verwerking, dan kan je contact opnemen met onze Data Protection Officer via DPO@stib-mivb.brussels. Je kan ook beroep aantekenen bij  de Gegevensbeschermingsautoriteit in de Drukspersstraat 35, 1000 Brussel, of een e-mail sturen naar contact@apd-gba.be.