Job Events

REPLAY

 

JOBINAR ROLLING STOCK

Ben je technicus gespecialiseerd in mechanica, elektromechanica, elektriciteit enz.? Anne-Catherine, Didier, Luk et Othman  zullen de vele projecten in hun afdeling Rolling Stock toelichten en al uw vragen beantwoorden! Als je je goed omringd voelt, loopt alles gesmeerd!

De MIVB brengt Brussel in beweging en jij, jij zorgt ervoor dat alles gesmeerd loopt. We bieden je een kader waarin je je talenten volop kunt inzetten. Je staat in voor het onderhoud van de sporen, de voertuigen, de infrastructuur… op het terrein of in onze werkplaatsen. Met kennis van zaken en met passie draag je bij tot de veiligheid van miljoenen reizigers.

 

JOBINAR IT

Gerty, Akin, Maxime en Pierre-André zullen de vele projecten “Infrastructure, Security and Network” in hun afdelingen toelichten en al uw vragen beantwoorden!

Achter het openbaar vervoersnet, dat de inwoners van Brussel met elkaar verbindt, schuilt een krachtig IT en Telecom netwerk (met up-to-date software, hardware en infrastructuur). Voor een goede omkadering en dito communicatie rekenen we op jouw ervaring en talent.

 

Onderhoudstechnici

 

Ben je technicus gespecialiseerd in mechanica, elektromechanica, elektriciteit, hydraulica, pneumatica, enz. en ben je geïnteresseerd in een zinvolle job bij de MIVB? Volg nu onze jobinar 

Vous êtes technicien.ne spécialisé.e en mécanique, électromécanique, électricité, hydraulique, pneumatique, … ? Vous êtes intéressé.e par un job plein de sens à la STIB ? Bekijk dan deze jobinar waarin onze collega's Julie, Guillaume en Helmut al je vragen beantwoorden!

 

Jobs in Construction

Bent u een expert in de bouw en op zoek naar een boeiende en gevarieerde job? Valérie, Fabian, Pascal zullen de vele projecten in hun afdelingen toelichten en al uw vragen beantwoorden!

 

Women in tech!

Als openbaar bedrijf met ongeveer 1100 vrouwelijke medewerkers wil de MIVB een omgeving bieden waar ieder van deze vrouwen zich kan ontwikkelen en vrij kan zijn om het beroep uit te oefenen dat zij wil.
Competenties, volharding en ambitie zijn niet voorbehouden voor één bepaald geslacht. Daarom horen vooroordelen hier niet thuis. Bij de MIVB zijn gelijke kansen een vanzelfsprekendheid. Alleen jouw talent telt!

Dus waar wacht je nog op om onze 100% vrouwen in tech jobinar te bekijken?