QA - Registreren

FAQ

Registreren

 

Hoe kan ik solliciteren bij de MIVB?

Je kan online op onze website het sollicitatieformulier invullen. Ofwel kies je voor een functie die je interesseert, ofwel voor een spontane sollicitatie. Het formulier invullen duurt ongeveer 10 minuten

Wat als ik mijn wachtwoord vergeten ben?

Als je je wachtwoord bent vergeten of als je dit opnieuw wenst in te stellen, ga dan naar het tabblad «Aanmelden», klik op «Je wachtwoord aanvragen» en vul je e-mailadres in. Je zal vervolgens een e-mail met je nieuwe wachtwoord ontvangen op het opgegeven e-mailadres.

Het is belangrijk dat je hierbij niet overhaast te werk gaat. Het systeem moet voldoende tijd krijgen om jou het wachtwoord op te sturen, klik dus niet meermaals op de link. Check eerst jouw spam/ongewenste e-mail. Als je binnen de 24u geen e-mail hebt ontvangen, neem dan telefonisch contact op met de dienst Customer Care op 070 23 2000 (0,30€/min). Of per e-mail via ons contactformulier of op onze sociale netwerken.

Ik krijg een boodschap dat mijn e-mailadres al in gebruik is. Wat moet ik doen?

Dit wil zeggen dat het e-mailadres waarmee je wenst te solliciteren reeds bestaat in onze gegevensbank. Als je je wachtwoord bent vergeten, vraag dan een nieuw aan via het tabblad «Aanmelden», klik op «je wachtwoord aanvragen» en vul je e-mailadres in. 

Als je een ander e-mailadres wil gebruiken om aan te melden op je bestaande profiel, neem dan telefonisch contact op met de dienst Customer Care op 070 23 2000 (€ 0,30/min.). Of per e-mail via ons contactformulier of op onze sociale netwerken. Geef hen je gegevens (naam, voornaam, INSZ-nummer) zodat ze aan de rekruteringsdienst kunnen vragen om je persoonsgegevens te wijzigen.

Hoe kan ik het e-mailadres van mijn profiel wijzigen?

Idem voorgaand punt.

Mijn adres of telefoonnummer is veranderd. Wie moet ik verwittigen?

Via het tabblad "Mijn profiel" kan je je persoonsgegevens aanpassen en updaten.

Mijn INSZ-nummer wordt niet aanvaard (reeds verbonden aan een andere account) – Wat moet ik doen?

Je kan telefonisch contact opnemen met de dienst Customer Care op 070 23 2000 (€ 0,30/min.). Of per e-mail via ons contactformulier of op onze sociale netwerken. Je kan dan vragen of je al over een account beschikt zodat de rekruteringsdienst je de nodige informatie kan bezorgen om toegang te krijgen tot jouw account.

Ik ben mijn e-mailadres of wachtwoord vergeten – wat moet ik doen?

Als je je wachtwoord vergeten bent, kan je een nieuw aanvragen via deze link https://jobs.stib-mivb.be/users/password/new?locale=nl 

Als je je e-mailadres bent vergeten, kan je telefonisch contact opnemen met de dienst Customer Care op 070 23 2000 (€ 0,30/min.). Of per e-mail via ons contactformulier of op onze sociale netwerken. Geef hen je gegevens (naam, voornaam, INSZ-nummer) zodat ze jouw identificatiegegevens kunnen opvragen bij de rekruteringsdienst.

Ik heb geen e-mail met een nieuw wachtwoord ontvangen, wat moet ik doen?

Als je geen nieuw wachtwoord ontvangen hebt, check dan eerst je spam/ongewenste e-mail. Als je binnen de 24u na het antwoord van de dienst Customer Care niets ontvangen hebt, neem dan opnieuw telefonisch contact op met hen op 070 23 2000 (0,30€/min). Of per e-mail via ons contactformulier of op onze sociale netwerken.

Hoe kan ik mijn profiel deactiveren?

Als je beslist om je volledige online MIVB-profiel te deactiveren en dus niet meer bij de MIVB te solliciteren, meld je dan aan op jouw profiel en ga naar het tabblad «Opties van het profiel». Je kan vervolgens jouw sollicitaties verwijderen en jouw profiel deactiveren. We vestigen jouw aandacht erop dat dit niet betekent dat de MIVB jouw persoonsgegevens niet bewaart.

In ieder geval bewaart de MIVB de gegevens die in jouw dossier staan voor een duur van vijf jaar na de sollicitatie om de volgende redenen:

  • Als bewijs, in geval van betwisting in verband met jouw kandidatuur
  • Voor onze wervingsreserve, ingeval er een functie zou vrijkomen die overeenstemt met jouw profiel
  • Om de conclusies van tests, assessments of sollicitatiegesprekken te kunnen hergebruiken indien je zou solliciteren voor een gelijkaardige functie

Na deze termijn van 5 jaar, en als je intussen je account niet geheractiveerd hebt, zullen jouw gegevens verwijderd worden uit onze gegevensbank.