QA - Registreren

FAQ

Registreren

Hoe kan ik een profiel aanmaken?

Een profiel aanmaken is zeer eenvoudig. Ga naar het tabblad ‘Aanmelden’ en klik vervolgens op «Maak nu een profiel aan» om je te registreren. Hierdoor kan je de jobaanbiedingen die je interesseren opslaan en je sollicitatie opvolgen. Om je profiel te kunnen aanmaken, wordt je gevraagd een vragenlijst in te vullen en de volgende informatie mee te delen: naam, voornaam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, paswoord, … Vervolgens kan je je persoonlijke gegevens, paswoord, beroepservaring en opleiding bijwerken. Zodra je profiel aangemaakt is ontvang je een bevestigingsmail.

Hoe kan ik solliciteren bij de MIVB?

Je kan online op onze de website het sollicitatieformulier invullen, ofwel door een functie te kiezen die je interesseert, ofwel via spontane sollicitatie. Het formulier invullen duurt ongeveer 10 minuten. Of nog sneller, via je LinkedIn-profiel.

Wat als ik mijn paswoord vergeten ben?

Als je je paswoord vergeten bent of als je dit wenst te herinitialiseren, ga dan naar het tabblad «Aanmelden», klik op «Je paswoord aanvragen» en vul je e-mailadres in. Je zal vervolgens een e-mail met je nieuwe paswoord ontvangen op het opgegeven e-mailadres.

Ik krijg een boodschap dat mijn e-mailadres al in gebruik is. Wat moet ik doen?

Je kan de sollicitatie annuleren en een ander e-mailadres kiezen of je aanmelden met je bestaande profiel. Als je je aanmeldt met je bestaande profiel, kan je de bestaande gegevens van je profiel opnieuw gebruiken of deze vervangen door de informatie die je zopas ingevoerd hebt.

Hoe het e-mailadres van mijn profiel wijzigen?

Het e-mailadres is de unieke identificatie die je toelaat je aan te melden op je profiel. Het is dan ook onmogelijk dit te veranderen.

Ik heb mijn adres of telefoonnummer veranderd, met wie kan ik contact opnemen?

Via de tab "Mijn profiel" kan je je persoonlijke gegevens aanpassen en updaten.

Hoe kan ik mijn profiel verwijderen?

Als je beslist om niet meer bij de MIVB te solliciteren en dus je hele profiel te schrappen, meld je aan op je profiel en ga naar het tabblad «Opties van het profiel». Je kan vervolgens je sollicitaties en je profiel verwijderen.

Krachtens het algemeen reglement op de gegevensbescherming hebt u in verband met de bescherming van de privacy met het oog op verwerkingen van gegevens met een persoonlijk karakter, d.w.z. gegevens aangaande uw leeftijd, geslacht, Rijksregister­nummer enz., het recht om via uw onlineprofiel uw gegevens te raadplegen, wijzigen, corrigeren of verwijderen.  Als u beslist om niet meer bij de MIVB te solliciteren en dus uw hele profiel te schrappen, worden uw gegevens bewaard gedurende vijf jaar. Deze bewaarperiode is enkel voorzien om het historisch overzicht van uw dossier te kunnen raadplegen.