Emmanuel, Tekenaar metro- & premetrosignalisatie

Meer getuigenissen

iedereen heeft een belangrijke rol, ongeacht zijn functie !

 

Emmanuel, hoe ben je bij de MIVB terechtgekomen? 

Nadat ik enkele jaren gewerkt had in het domein van de elektriciteit, heb ik beslist een opleiding ontwerptekenen (DAO, CAO) te volgen. Dat was een extra troef op mijn cv en ik sleepte een job als tekenaar in de wacht bij een chemiereus. Ik bekeek per toeval de vacatures op LinkedIn en zag de vacature van «Signalisatietekenaar» bij de MIVB! Aangezien ik tekenaar was en al een ervaring had in de mobiliteitssector op het vlak van «Metro» en «Premetro» dacht ik dat dit wel iets voor mij zou zijn! Het gesprek is zeer goed verlopen en ik wilde me met volle overtuiging inzetten voor de MIVB!

 

Wat is jouw functie en wat bevalt je in je werk? 

Als signalisatietekenaar spooruitrustingen staan we in voor de uitwerking en de bijwerking van de signalisatieplannen voor de metro & premetro en de wisselkasten. We staan de teamverantwoordelijken en de operationeel beheerder bij in de opvolging van de plannen bij werkzaamheden of wijzigingen van de signalisatieposten. De grote projecten hebben een enorme impact op ons werk en we moeten dan ook communiceren met de teams op het terrein. Ik ben nieuwsgierig van aard en hou ervan om nieuwe dingen te leren; voor mij is elk probleem een bron van motivatie, omdat ik zo mijn grenzen kan verleggen.

 

De MIVB, Top Employer! Waarom volgens jou?

Hoewel ik niets wist van de MIVB, ben ik vandaag zeer blij en trots er deel van uit te maken; de MIVB is een bedrijf dat zich voortdurend ontwikkelt en waar iedereen een belangrijke rol speelt, ongeacht zijn functie. Er zijn veel loopbaanmogelijkheden en doordat de evaluaties opgevolgd worden, kunnen we ons verbeteren en evolueren. Er heerst een zeer goede sfeer en een aangename werkomgeving waar je ideeën kan delen en uitwisselen met andere beroepsgroepen.

Meer getuigenissen