Wieland, IT Tester

Meer getuigenissen

Ik maak deel uit van een team van 6 personen die in september 2016 werden aangeworven in het kader van de vernieuwing van applicaties. Daarin investeert de MIVB fors.

Ik werk als IT Tester op Spider, een applicatie voor alle reizigersinformatie, via onder andere de website en smartphone-applicaties. Dit project moderniseert alles en plaatst alles in één centraal systeem. Ik test de applicatie op functioneel vlak. Dat betekent dat ik de applicatie onderwerp aan een aantal tests, telkens met de vraag ‘doet het wat het moet doen?’. Zijn er bugs? Dan plaats ik ze in een apart systeem.

Ik werk hier nu enkele maanden en ik ben zeer tevreden. Ik ben zelf gefascineerd door het openbaar vervoer, dus is het al een grote plus dat ik mijn werk kan combineren met mijn passie. Ik werd aangeworven in een juniorprogramma, wat betekent dat ik tot op vandaag continu wordt bijgeschoold. On the job, maar ook door opleidingen. Dat motiveert me. De doorgroeimogelijkheden zijn via trajecten vastgelegd, en geven me de kans om zelf te bepalen welke richting ik uit wil. Dankzij de begeleiding die ik hier krijg, is die richting sowieso vooruit.

 

 

 

 

Meer getuigenissen