Werken bij de MIVB

Ons aanbod

De MIVB, de grootste werkgever van Brussel

Er staan heel wat grote projecten in de steigers om het verkeer in Brussel nog vlotter te doen verlopen. De aanleg van metrolijn 3, bijvoorbeeld, waarmee je op 20 minuten tijd de stad van noord naar zuid zal doorkruisen. Ook de modernisering van de metro, de uitbreiding van het net en de bouw van nieuwe depots zorgen voor pittige uitdagingen.

Onderweg naar de toekomst. Jouw toekomst.

Dat betekent dat er ook voor jou tal van perspectieven zijn. Want het realiseren van de mobiliteit van morgen is teamwork. Ingenieurs, informatici, chauffeurs, technici en ondersteunende medewerkers – bijna 10.000 werknemers in meer dan 300 functies – werken samen om het Brusselse openbaar vervoer naar de toekomst te leiden. Stuk voor stuk uitdagende jobs, mét perspectief.

Werken bij de MIVB, dat is een carrière opbouwen

Om alle jobs – inclusief baanbrekende missies – in te vullen, geven we altijd de voorkeur aan interne krachten. Zo heeft iedere MIVB-werknemer, van buschauffeur tot informaticus, de kans om te evolueren binnen het bedrijf.

Op die manier wordt bijna 42% van de nieuwe bedienden- en kaderfuncties intern ingevuld. Het is een strategie die werkt, want ons verloop van ongeveer 2% ligt maar liefst 4 keer lager dan het nationale gemiddelde. Indrukwekkend, toch?

Voordelen van een job bij de MIVB

Bij de MIVB kom je terecht in een organisatie die jou en je ambities op de eerste plaats zet. Word jij onze nieuwste aanwinst? We zetten voor jou de belangrijkste voordelen van werken bij de MIVB op een rijtje:

  • Je zet je in voor de duurzame ontwikkeling van Brussel
  • Je verdient het vertrouwen van elke Brusselse belastingbetaler én pendelaar
  • Je werkt aan betekenisvolle projecten in een efficiënte organisatie
  • Jij én je werkgever zijn voortdurend in evolutie