Blijven leren

Ons aanbod

Onboarding, interne opleidingen en stage bij MIVB

Bij de MIVB geloven we dat je altijd kan blijven leren. Ook op de werkvloer. Daarom zorgen we ervoor dat élke werknemer vanaf dag 1 begeleid en opgeleid wordt, zodat iedereen het allerbeste uit zichzelf kan halen.

De onboarding

Nog voor je aan je eerste werkdag begint, bezorgen we je de informatie die je nodig hebt, zodat je met een heldere blik op je job en het bedrijf aan de slag kan. Wanneer je dan écht aan de slag gaat, word je begeleid door je manager en nieuwe collega’s, die je rondleiden en vertellen hoe het er op de werkvloer aan toegaat. Je zult merken dat je je meteen thuis voelt. 
In de eerste weken maak je ook kennis met de andere sites en activiteiten van de MIVB. Zo kom je alles te weten over hoe ons bedrijf in elkaar zit en wie al je collega’s zijn. Je band met andere departementen wordt sterker, al is het maar omdat je dan weet dat iedereen aan dezelfde missie werkt.

De MIVB Academy

Werknemers moeten hun competenties kunnen ontplooien, daar zijn we van overtuigd. Daarom hebben we de MIVB Academy in het leven geroepen, waar alle werknemers zich kunnen inschrijven voor talloze opleidingen en bijscholingen.
De MIVB Academy bestaat uit de Management School, de Technical School en het Training Center voor metro, tram en bus.
Je persoonlijke ontwikkelingspad uitstippelen? Dat doe je dankzij het advies van onze opleidingscoaches. Zij staan voor je klaar en zoeken samen met jou naar de juiste opleidingen.

Stage lopen bij de MIVB

Op zoek naar een stageplaats in Brussel? Grijp je kans om écht het verschil te maken en mee te werken aan de toekomst van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
Elk jaar lopen ongeveer een paar honderd jongeren stage op een van de MIVB-sites. Er zijn stageplaatsen beschikbaar voor studenten van alle leeftijden en uit alle opleidingen, en op elk niveau van onze organisatie. Een stage duurt minstens vier weken.
Een stage bij de MIVB is er eentje met toekomstperspectief. Wie weet maak je van je stage wel een opstapje naar je eerste echte job? Als stagiair bij de MIVB draai je immers volwaardig mee en krijg je elke dag opnieuw de kans om je te bewijzen.