Meer getuigenissen

Tom , Network Officer

In 2010 ben ik begonnen als Traffic Controller van de metro. In 2015 heb ik de switch gemaakt naar een job als Network Officer binnen de business unit metro. Dat was een interne vacature die vrijkwam. Ik solliciteerde, deed een assessment en enkele testen en had een gesprek met mijn toekomstige manager. Ik kreeg de job, en daar heb ik nog geen enkel moment spijt van gehad. 

Vandaag werk ik in hetzelfde domein als vroeger, maar dan meer vanop afstand: meewerken aan het verbeteren van het openbaar vervoer. Ik schrijf procedures, over het gebruik van de beheersystemen en de regulatie, maar ook over wat te doen bij een ongeval met slachtoffers. Hierdoor kom ik met veel verschillende disciplines in contact. We zijn nu bijvoorbeeld bezig aan een procedure voor hulp aan een slachtoffer, waarbij we de strategie van de welzijnsafdeling vertalen naar echte acties.

Voor mij is werken bij de MIVB deel uitmaken van een missie: een kwalitatief openbaar vervoer bieden aan steeds meer passagiers in een metropool als Brussel. En daar mogen we best fier op zijn. We helpen ook elkaar. Mijn job is grotendeels gebaseerd op het ondersteunen van conducteurs en technisch personeel. Kortom: de MIVB is echt een mooi bedrijf om voor te werken.

 

De overeenstemmende jobaanbiedingen tonen

Terug naar Boven