Meer getuigenissen

Sandrine , Signalisatie

Signalisatie

Hoe bent u bij de MIVB terechtgekomen?

 Ik solliciteerde eerder toevallig bij de MIVB. Naar aanleiding van 25 jaar metro bezocht ik de installaties. En ik ontdekte dat de onderneming over een eigen drukkerij beschikte. Aangezien ik een diploma grafische kunst op zak had, stelde ik me kandidaat. Ik slaagde voor de tests en zo ben ik binnen geraakt bij de MIVB.

Waaruit bestaat uw functie?

 Ik ben verantwoordelijk voor een ploeg van vijf personen. Samen produceren we de signalisatie en de informatiedragers voor de reizigers. Mijn werk is zeer gevarieerd: dat gaat van de productie van tariefroosters over lijnschema’s, tot de cijfertjes die op de voertuigen staan of pictogrammen die de reiziger kan terugvinden op zijn traject. We maken ook de halteborden en drukken berichten aan de reizigers.

U bent de enige vrouw in uw dienst? Is dat een voordeel?

 Ik sta daar niet bij stil. Alles verloopt goed. Mijn collega’s hebben mijn werk altijd gerespecteerd. En nooit heb ik het ervaren als een negatief punt.

Welke kwaliteiten zijn nodig om uw beroep uit te oefenen?

 Gezien er deadlines moeten worden gehaald, moet je georganiseerd zijn. Je moet eveneens technische kennis hebben van het beroep van zeefdrukker. Maar ook resultaatgericht zijn is een troef en ervoor zorgen dat het eindproduct zo dicht mogelijk ligt bij hetgeen gevraagd werd.

De overeenstemmende jobaanbiedingen tonen

Terug naar Boven