MIVB JOBDATING

Donderdag 4 mei 2017, vanaf 18u30, op afspraak

Je toekomstige manager verwacht je! En jij, waarop wacht jij nog om hem/haar te ontmoeten?

Het metronet naar het noorden van de stad uitbreiden, een hogere rittenfrequentie doorvoeren, nieuwe voertuigen bestellen, nieuwe stelplaatsen bouwen, …: je ziet wel dat de MIVB nogal wat grootschalige en belangrijke projecten op het getouw heeft staan. En om al die plannen effectief te realiseren zoeken wij enthousiaste technische talenten!

Daarom organiseren wij een jobdating speciaal voor ingenieurs en bachelors met een specialisatie in elektriciteit, elektronica, elektromechanica, mechanica, IT&Telecom en de bouw.

Heb jij een van de profielen die wij zoeken en ben je geïnteresseerd in een van onze functies?

Stuur dan snel je cv naar het mailadres careerevent@stib.brussels. Als je profiel overeenstemt met wat wij zoeken, dan krijg jij heel snel je persoonlijke uitnodiging in de bus.

Op het programma: een korte voorstelling over de MIVB, onze beroepen en onze speerpuntprojecten. Maar er zal ook en vooral gelegenheid zijn – voor jou – om een eerste persoonlijk gesprek te hebben met je toekomstige manager en om je toekomstige collega’s te ontmoeten!

Kun je er niet bij zijn? Aarzel dan niet om onze werkaanbiedingen te raadplegen en om je profiel aan te maken op jobs.mivb.be. Wij zijn immers continu op zoek naar tal van technische talenten.

Praktische info?

Wanneer? Op donderdag 4 mei 2017, vanaf 18u30, op afspraak.
Waar? In het Royal Atrium, Koloniënstraat 62 te 1000 Brussel. (Bekijk ons toegangsplan)

Wij kijken ernaar uit om jou binnenkort te ontmoeten!

Terug naar Boven