MIVB JOBDATING 2017

Donderdag 30 november 2017 - vanaf 18u30, op afspraak

Ben je burgerlijk of industrieel ingenieur of bachelor met specialisatie elektriciteit, elektronica, (elektro)mechanica, IT & Telecom of bouw?

Je toekomstige manager verwacht je! Kom kennis maken!

Hoogtechnologische projecten, de automatisering van de metro, het uitwerken van de infrastructuur van de toekomst, het ontwikkelen van innovatieve applicaties…  Je hebt het al begrepen: bij MIVB hebben we geen gebrek aan projecten en uitdagingen!  En om dit allemaal te realiseren, zijn we op zoek naar technische talenten!

Daarom organiseren wij een jobdating speciaal voor ingenieurs en bachelors met een specialisatie in elektriciteit, elektronica, elektromechanica, mechanica, IT&Telecom en de bouw.

Heb jij interesse en zin om deel te nemen?

Stuur dan snel je cv naar het mailadres careerevent@stib.brussels. Als je profiel overeenstemt met wat wij zoeken, dan krijg jij heel snel je persoonlijke uitnodiging in de bus.

Op het programma: een korte voorstelling over de MIVB, onze beroepen en onze speerpuntprojecten. Maar er zal vooral gelegenheid zijn – voor jou – om een eerste persoonlijk gesprek te hebben met je toekomstige manager en om je toekomstige collega’s te ontmoeten!

Kun je er niet bij zijn? Aarzel dan niet om onze werkaanbiedingen te raadplegen en om je profiel aan te maken op jobs.mivb.be. Wij zijn immers continu op zoek naar tal van technische talenten.

Praktische info?

Wanneer? Op donderdag 30 november 2017, vanaf 18u30, op afspraak. 
Waar? In het Royal Atrium, Koloniënstraat 62 te 1000 Brussel. (Bekijk ons toegangsplan)

Wij kijken ernaar uit om jou binnenkort te ontmoeten!

Terug naar Boven