JOBDAY VOOR TECHNICI 1

Heb je een diploma van secundair onderwijs in een technische richting (elektromechanica, elektronica, elektriciteit, hydropneumatica)? Ben je pas afgestudeerd of heb je al enige ervaring?

Solliciteer dan voor een droomjob in een sector van de toekomst: de mobiliteit!

Elke dag staan onze technici klaar voor het depanneren en onderhouden van onze bussen en metrostellen (ons voertuigenpark in volle technologische evolutie, onze ingebouwde systemen, installaties en uitrustingen in de stations, maar ook de signalisatie, spooruitrustingen, …), hetzij op verplaatsing op het net of in een werkplaats.

Geen koud kunstje dus! Zeker als je weet dat de onderhoudsactiviteiten bij de MIVB heel wat vaardigheden vergen op het vlak van mechanica, elektromechanica, elektronica, elektriciteit, …

We zijn momenteel volop op zoek naar elektromecaniciens/elektriciens ter ondersteuning van onze teams die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van onze nieuwe hybride bussen en onze trams en metrostellen.

Heb je een diploma van secundair onderwijs in een technische richting (elektromechanica, elektronica, elektriciteit, hydropneumatica)?  Ben je bereid om in een ploegensysteem te werken? Heb je een rijbewijs B (niet nodig voor de metro!)? En wil je graag aan het werk gaan bij een maatschappij die in volle expansie en stabiel is en die de nieuwste spitstechnologieën gebruikt?

Aarzel dan niet langer en stuur vóór maandag 30 april een e-mail op het adres jobs@mivb.brussels, om je in te schrijven voor onze JOBDAY VOOR TECHNICI die we op 4 mei organiseren in een van onze stelplaatsen.

Op het programma? In de voormiddag krijg je van ons niet enkel een presentatie over onze technische beroepen en een eerste gesprek met een van onze wervingsmedewerkers en met je toekomstige manager, maar ook de gelegenheid om je technische vaardigheden te testen!

En slaag je voor de test en heb je de gesprekken achter de rug, dan duurt jouw jobday nog even voort! Want dan nemen we je mee naar je toekomstige werkplek, waar je onze elektromecaniciens en elektriciens zult ontmoeten!

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Terug naar Boven