Ingenieur ? De opportuniteiten in de SSD afdeling

Bij MIVB werken als Ingenieur in de Speciale Studiedienst, wat houdt dat in ? 

We zijn op het terrein geweest om het te vragen aan onze medewerkers en jou een concreet overzicht te geven ! 

 

CARLOS VAN HOVE - Program Director Metro Noord-Albert

Voor welke projecten bent u verantwoordelijk ?

"De projecten die wij beheren zijn erg uitgebreid ! Er is natuurlijk de renovatie van onze metro-en traminfrastructuur, maar we zitten ook in een sleutelperiode met innovatieve projecten om de mobiliteit van morgen uit te bouwen !

Het bouwen van een gloednieuwe metrolijn, gebaseerd op de nieuwste technologie, is geen alledaagse gebeurtenis. Het gaat om één van de grootste bouwkundige projecten in Brussel en we zijn er bijzonder enthousiast over. Dit is een unieke kans die slechts weinigen in het verleden hebben meegemaakt.

Hiervoor zijn wij nog op zoek naar een groot aantal profielen, waaronder Project Managers met multitechnische vaardigheden die een helicopterview kunnen hebben en aspecten begrijpen die verband houden met elektrotechniek, elektriciteit en IT"

 

NICOLAS LEONARD - Chef van de Pool Albert

Project Manager, wat betekent het concreet ? 

"Projectmanager zijn bij de MIVB betekent in eerste instantie dat je dagen nooit dezelfde zijn maar vol zitten van verrassingen en uitdagingen !

Je hebt het geluk om aan de meest uiteenlopende projecten te kunnen werken, waarvoor je de teams, het budget, de planning en ook de technische aspecten beheert. Het is micro-ondernemer zijn voor de grootste werkgever van Brussel, waar we allemaal samenwerken om het resultaat te bereiken, zowel voor de interne klant, de MIVB, maar ook en vooral voor de eindklant, de reiziger.

Zelf ben ik bouwkundig ingenieur van opleiding. Wat ik vooral waardeer bij de MIVB is dat ik aan projecten die echt zinvol zijn kan werken, en dat ik uiteindelijk het eindresultaat kan zien dat echt tastbaar is."

 

LUCILA LO BIANCO - Recruitment Officer

Ontwikkelingsmogelijkheden en een echt intern mobiliteitsbeleid ?

"Ja 100% akkoord, bij de MIVB zijn er ontelbaar veel beroepen, waardoor je talloze mogelijkheden hebt ! (meer dan 300 beroepen, meer dan genoeg om je volledige loopbaan uit te bouwen ;-) 

We hebben een echt beleid van interne mobiliteit, waardoor je je tijdens je carrière kan ontwikkelen en kan groeien. Of je nu van functie of afdeling wil veranderen of gewoon meer verantwoordelijkheden wil, alles is mogelijk.

Bovendien zet de MIVB in op de nodige ondersteuning en begeleiding bij je ontwikkeling zodat je altijd het beste uit jezelf kan halen.

Wil je samen met ons Brussel in beweging brengen ? Ontdek de  jobaanbiedingen !